Milovanović spremio auto za sezonu i apelovao: Ostanite kod kuće!

Srpski automobilista Nemanja Milovanović je zimus kupio “kupru” sa sekvencijalnim menjačem i počeo pripreme za sezonu 2020.

Kao i većini trkača, i njemu je pandemija koronavirusa poremetila planove.

“Novonastala situacija je teška za sve nas, ali na to ne možemo da utičemo, ceo svet je u istom problemu”, priča Nemanja.

“Moja ekipa i ja smo sve spremili za start sezone, jedva smo čekali da počnu trke sa novim automobilom. Prošle godine sam poneo CEZ titulu iako joj se nisam nadao. Imao sam dobar tim, ali i malo sreće, jer je bilo nekoliko kišnih trka”.

Milovanović je nastavio saradnju sa PlanetWin 365, a od ove sezone priključila ima se i firma Elektromanjača. Naš as je prezadovoljan saradnjom sa obe kompanije.

“Auto smo detaljno pregledali i mislili smo da ga predstavimo na Sajmu automobila u Beogradu, što bi značilo i našim novim sponzorima, ali nam se nije dalo”, otkriva on.

“Situacija sa koronavirusom nam je malo poremetila planove, ali neće nam poremetiti sve. Raspoloženje i osmeh su tu, kad sve ovo prođe ponovo ćemo da predstavljamo našu zemlju u najboljem svetlu. Iako sam autsajder, boriću se do poslednjeg atoma snage za najbolji rezultat. Biće i novih konkurenata, njima se posebno radujem”, optimističan je Milovanović.

Na kraju je beogradski automobilista apelovao na sve ljude da poštuju mere koje je donela država, kako bi se zaustavilo širenje virusa:

“I moj sponzor PlanetWin i ja apelujemo da se ljudi strpe, da ostanu kod svojih kuća, kako bi sve ovo što pre prošlo i kako bismo se vratili na trkačke staze”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 − 10 =