Milovanović: Želja mi je da na Hungaroringu vozim TCR Istočna Evropa, ali će presuditi budžet

Srpski automobilista Nemanja Milovanović ide ovog vikenda za Mađarsku, gde će se trkati sa svojom “kuprom”, ali još ne zna u kojoj seriji.

On je vozio TCR Istočna Evropa na otvaranju sezone u Hrvatskoj, preskočio rundu u Slovačkoj, da bi u Češkoj učestvovao u Centralnoevropskoj zoni na kružnim stazama.

“Dobili smo sve potrebne dozvole za ulazak u Mađarsku, iako koronavirus ponovo hara Evropom. Prethodnih dana smo ekipa i ja spremili auto, ostale su još samo neke finese koje ćemo rešiti na samoj stazi. Planiram da svakako odvezem dva treninga u četvrtak, pa ćemo da vidimo šta dalje”, kaže Milovanović za naš portal.

Naš as se, kao i prethodnih vikenda, dvoumi šta da vozi, jer nije obezbedio budžet za TCR Istočna Evropa.

“Moja želja je da vozim TCR, ali će budžet presuditi. Situacija je takva da nisam mogao da očekujem od mojih sponzora Planetwin 365 i Elektromanjače dodatna sredstva, a i za ovo što su mi obezbedili sam ih beskrajno zahvalan. Ako nađem zajednički jezik sa gospodinom Krenekom, možda i uspem da odvezem poslednji vikend TCR Istočna Evropa. Njemu sam zaista zahvalan za sav trud koji je uložio da me dovede u seriju, ali jednostavno nije bilo dovoljno novca”, objašnjava on.

“Sa druge strane, u CEZ dolaze Kastratović, Jedlocki, nekoliko Hrvata, mislim da će i tamo biti dobro trkanje. Kako god bilo, nadam se lepom vikendu u Mađarskoj”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*