Nemanja Milovanović ovog vikenda debituje u Brnu

Srpski automobilista Nemanja Milovanović odlučio je da putuje u Brno, gde se ovog vikenda voze trke TCR Istočna Evropa i CEZ.

Iako se njegovo ime nalazi na listi prijavljenih učesnika regionalne TCR serije, Milovanović će, najverovatnije, ipak voziti CEZ, gde ove godine brani titulu osvojenu 2019.

“Četiri godine zaredom spremam se da vozim Brno, ali mi se nikako nije dalo zbog različitih okolnosti. Sada se nadam da ćemo, uprkos pandemiji i nekim sitnim problemima, uspeti da se dokopamo Češke i da ću debitovati na toj stazi”, kaže Milovanović uz ogromnu zahvalnost svom generalnom sponzoru Planet Win 365.

“Brno mi je nepoznata staza, trebaće mi svi mogući treninzi da je savaladam. Ipak, prvo treba da stignemo tamo, pa ćemo onda da razmišljamo o ostalim stvarima vezanim za trkanje”.

Naš as pred polazak kaže da je, po svemu sudeći, doneo odluku u kojoj seriji će se takmičiti.

“Prema informacijama koje su mi dostupne, ima dovoljno takmičara za bodovanje u CEZ. Ako bude tako, voziću tamo i za to takmičenje sam spreman i ja moja “kupra”. Ako se nešto bude promenilo, tu je TCR Istočna Evropa, ali uz mnogo napinjanja. U svakom slučaju, kad prođemo sve procedure i nađemo se na autodromu, situacija će biti jasnija”, otkrio je Nemanja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*