Borković negirao incident u padoku: Nisam nikog udario, Ivan Miler je započeo raspravu

Srpski automobilista Dušan Borković kažnjen je posle druge trke na Red bul ringu zbog “incidenta u padoku”.

U saopštenju stoji da se incident dogodio kada je Borković pokušao da nasilno otvori vrata automobila #25 kako bi došao do njegovog vozača (Natan Biel) i da je tom prilikom “udario i oborio jednu žensku osobu”.

Naš portal je iz Borkovićeve ekipe dobio objašnjenje celog slučaja, u kojem su akteri bili on, njegova supruga Andrijana, ali i Ivan Miler, koji je mentor i šef ekipe Bielu.

“Dušan je hteo da porazgovara sa Pančiatičijem, koji ga je izbacio iz druge trke. Prišao je pogrešnom automobilu, koji je bio Bielov, i malo povisio ton. Njegova supruga je potrčala da ga spreči da s verbalno sukobi sa bilo kim, a kako je padala kiša, okliznula se i pala. Ni jedna druga ženska osoba nije bila ni blizu”, saznajemo iz tabora srpskog asa.

Kad je Borković shvatio da je otvorio vrata automobila drugog vozača, okrenuo se i krenuo ka svom boksu, ali se tu pojavio Ivan Miler.

“Miler je počeo da dobacuje “Je l imaš neki problem sa mnom”, očigledno tražeći kavgu. Nije bilo nikakve tenzije dok se on nije umešao. Dušan je brzo napustio lice mesta, a Miler je nastavio da vređa njegovu suprugu. Na kraju je rekao da će se “potruditi da Dušan izgubi licencu”.

Prema svedočenju očevidaca, četvorostruki svetski šampion, koji je inače vlasnik ekipe Ivan Miler resjing koja se takmiči u TCR Evropa, nije ničim bio izazvan da se uključi u potencijalnu raspravu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


15 + 2 =