Tri klijentska “lynk&co” potvrđena za TCR Azija i TCR Kina

Foto: Facebook Geely group

Timvork motorsport prva je ekipa koja će servisirati automobil “lynk&co” van Svetskog kupa turing automobila.

Kineski tim obelodanio je dogovor sa Džili grupom o kupovini tri automobila koja će se takmičiti u TCR Azija i TCR Kina i to već predstojeće sezone, kad god ona počela.

Automobili su navodno već isporučeni, ali je pandemija koronavirusa sprečila ekipu da izađe na prve testove.

“Sveukupne performanse “lynk&co” pokazale su se u WTCR prošle sezone kao izuzetne, pa ni naš izbor nije bio težak”, rekao je šef ekipe Pol Hui.

“Posebno nam je drago što ćemo kroz trkački program promovisati kineski brend u kineskoj ekipi. Očekujemo i veliku podršku navijača i nadamo se da će sezona uskoro početi. Pratimo situaciju sa koronavirusom, u stalnom smo kontaktu sa organizatorima takmičenja i bićemo spremni kad god oni budu rešili da je bezbedno da počnemo”.

Kako je ovaj brend bio veoma uspešan sa Cijan rejsingom u WTCR prošle godine, direktor klijentskog trkačkog programa u Džili grupu Ron Hartvelt se nada da će i Timvorks motorsport biti na visini zadataka.

“Oni su jedan od najboljih timova na azijskom tlu i veoma nam je drago što su odabrali naš brend kao prvi klijent u Aziji. Sa njihovim iskustvom u trkama izdržljivoti i TCR šampionatima sigurni smo da će nastaviti uspešan niz koji smo zapolei prošle godine”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


17 − 14 =