Borković potvrdio učešće na 53. Srbija reliju

Srpski automobilista Dušan Borković potvrdio je svoje učešće na ovogodišnjem najznačajnijem međunarodnom automobilskom takmičenju na našem prostoru Srbija reliju.

Pobednički tandem iz 2019. Borković i njegov suvozač Igor Marković braniće titulu osvojenu prošle godine.

Oni će voziti “škodu fabiju R5 EVO”, a takmičiće se sa još 40 posada iz Srbije, Bugarske, Turske i Rumunije. 53. Srbija reli počinje 2. oktobra u Vrnjačkoj banji, a sastojaće se od 12 specijalnih ispita, koji su podeljeni u dva takmičarska dana.

„Bila je ovo jedna, u najmanju ruku, čudna sezona koju je u potpunosti diktirala globalna pandemija. Ipak sam uspeo da iz nje izvučem maksimum, pre svega titulom šampiona TCR Istočna Evropa, a sada svim srcem želim da ponovim uspeh sa prošlogodišnjeg relija i završim ovu godinu maksimalnim učinkom. Reli je moja velika ljubav kojoj sam se prošle godine vratio posle dosta vremena i sada ću je se teško odreći. Željan sam domaće publike i siguran sam da ću dati sve od sebe zajdeno sa svojim suvozačem Igorom Markovićem. Nas dvojca se odlično poznajemo, a prošle godine sam upoznao i teren, tako da sam siguran da imamo dobitnu kombinaciju“, rekao je Borković.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*