Centar Boban postao ovlašćeni prodavac i serviser vozila Sitroen

Renomirana auto-kuća Centar Boban uspostavila je saradnju sa zvaničnim uvoznikom Sitroena za Srbiju, firmom Avtonova KAB, i od decembru je ovlašćeni prodavac i serviser vozila francuskog brenda.

U prodajno-servisnom salonu u Beogradu mogu se pogledati i kupiti svi modeli iz aktuelne Sitroenove game, bilo da je reč o putničkom, dostavnom ili lakom teretnom programu. Za sve zainteresovane obezbeđeni su i demonstracioni automobili.

Servisiranje podrazumeva visokokvalitetne dijagnostičke i mehaničarske usluge za vozila u garantnom i vangarantnom roku, kao i pun asortiman originalnih rezervnih delova po pristupačnim cenama. Centar Boban raspolaže i savremenim limarsko-farbarskim odeljenjem, koji je, uz već uspostavljenu saradnju sa svim osiguravajućim kućama, u mogućnosti da sanira sve vrste šteta, od manjih do ozbiljnih.

Centar Boban je gotovo tri decenije aktivan u poslu prodaje novih i polovnih vozila i vozačima pruža sveobuhvatne usluge u redovnom održavanju, servisiranju i opremanju automobila. U njegovom sklopu su i savremena automatska perionica sa dve brze linije, benzinska i TNG stanica, tehnički pregled sa uslugom osiguranja i registracije vozila uz izdavanje registarske nalepnice. Centar pruža i vulkanizerske usluge i prodaje pneumatike, a poseduje i dijagnostičko odeljenje sa uređajem za kontrolu stanja amortizera na vibro-test pločama i Dinodžet motornom kočnicom za ispitivanje snage i obrtnog momenta motora na točku automobila.

Centar je aktivan i u svetu domaćeg auto-sporta i zvanični je zastupnik italijanskog brenda Sparko, proizvođača obavezne i sigurnosne opreme za vozila i takmičare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 − 8 =