Fijat, Fijat profesional, Džip i Alfa Romeo na novoj lokaciji u Beogradu

Ljubitelje putničkih i komercijalnih vozila marki Fijat i Fijat profesional, kao i luksuznih brendova Alfa Romeo i Džip, obradovaće vest da je Auto kuća Kompresor bogatija za još jedan prodajno-servisni centar, koji se nalazi u Beogradu, na adresi Žorža Klemansoa 19, u okviru postojećeg kompleksa kuće.

Svečanom otvaranju i presecanju vrpce prisustvovala je Silvija Verneti, generalna direktorka FCA Srbija.

„Novi, moderno opremljeni prodajno-servisni centar Auto kuće Kompresor rezultat je višegodisnjeg rada, zalaganja i uspešne saradnje sa generalnim zastupnicima i uvoznicima popularnih brendova automobila, osmišljen da važnu odluku kao što je kupovina automobila, podigne na viši i lepši nivo. Raduje nas i činjenica da otvaranjem ovog centra nastavljamo tradiciju ulepšavanja ovog kraja grada, koji iz godine u godinu postaje sve atraktivniji“, izjavio je Đorđije Jovićević, generalni direktor AK Kompresor.

AK Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Od 2006. je deo dilerske mreže Reno-Nisan Srbija, a od jula 2010. i dilerske mreže FCA Srbija. U sastavu kompanije nalaze se tri servisna centra, pet prodajnih salona, kao i centar za prodaju korišćenih vozila. U ponudi ima i najsavremeniji limarsko-karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila i tehnički pregled.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


fourteen − one =