Komini nema ni kontakt ni dogovor s Komtuju rejsingom za WTCR

Dvostruki šampion TCR Internacionalne serije Stefano Komini ogradio se od pretpostavki da je za ovu sezonu obnovio ugovor sa ekipom Komtuju rejsing, sa kojom je nastupao 2017.

Švajcarac tvrdi da u poslednje vreme nije imao nikakve razgovore sa belgijskim timom, ali da mu nije strana ideja da se ta saradnja obnovi, jer je u njoj uživao prošle godine.

“Video sam listu (pretpostavljeni spisak takmičara – prim. aut.). Proveli smo godinu dana zajedno i uprkos izvesnim poteškoćama mnogo ih poštujem, uradili su veliki posao”.
Komini dodaje da još ništa nije odlučeno što se njegove sezone tiče, mada povratak u Komtuju ne isključuje.

“Bio bih srećan da porazgovaram sa njima i da pokušamo da postignemo dogovor. Znam da sam zreliji nego ikada, a ekipa je to mogla da vidi u drugoj polovini prošle sezone. Čast mi je što me ponovo povezuju sa njima, ali u ovom trenutku mi nemamo kontakt. Sigurno bi me zanimalo da počnemo razgovore, jer znam da bi mi dali odlično oružje za pobede”.

Podsetimo, Komtuju rejisng je ranije najavio tri “audija RS3 LMS” za WTCR 2018, ali je nedavno objavio imena samo dvojice vozača za ovo takmičenje, a to su Denis Dipon i Orelijen Panis.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 + seventeen =