Obucite se u boje Cijan rejsinga, spremno dočekajte 2019.

Sajam Nautike

Lynk&Co i Cijan rejsing objavili su početak saradnje u kampanji u Svetskom kupu turing automobila i prikazali konceptni putnički automobil od 500 KS, zasnovan na TCR trkačkom automobilu.

Promocija “lynk&co 03 TCR” automobila upriličena je u Japanu, na stazi Fudži, pre desetak dana, a objavljeno je i ime prvog vozača. Prilično očekivano to je Ted Bjerk. Nezvanično, ekipa planira da u WTCR dođe sa tri automobila, a još dva imena o kojima se šuška po padoku jesu Ivan Miler i Jan Erlaher.

Kako se ranije spekulisalo, iza celog projekta ovogodišnje kampanje Ivan Miler rejsinga stajao je upravo Cijan. Ideja je bila da se uzme, po mnogima, trenutno najkvalitetniji TCR auto kao referentni model, što je “hjundai i30 N” za koji se ekipa četvorostrukog WTCC šampiona i odlučila.

Kako je naš portal ranije pisao, oznake na potpuno belom autu YM rejsinga su “100 0 0 0”, što je štamparska oznaka za boju “cijan”, a novi auto ima isti kolorit kao šampionski “volvo S60” iz 2017.

Posle prezentacije automobila, Cijan je izbacio i kolekciju odevnih predmeta, koje je, za potrebe reklame, poneo Bjerk. Tako je ovaj tim pokazao da je veoma studiozno i koncentrisano pristupio novom izazovu u WTCR, a dizajn odiše tradicionalnim skandinavskim minimalizmom.

Na jednoj od majica je print sa brojevima “100 0 0 0”, što ponovo dokazuje tesnu vezu Milerovog programa za 2018. i Cijana.

Čitava kolekcija je osmišljena kao “mladalačka linija za ljude koji uživaju u dinamici”, a odeću su kreirali dizajneri Cijan rejsinga Ola Granlund i Joel Aleksanderson.

Majice i duksevi će biti u prodaji do kraja godine, a buduća odeća WTCR ekipe biće veoma slična onome što je prikazano.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


five + four =