Ovako izgleda Monster “mustang” spreman za sezonu 2020.

Tikford rejsing prikazao je livreju “ford mustanga” sa startnim brojem 6, koji će ove sezone u Australijskom šampionatu superautomobila voziti Kameron Voters, a čiji je tradicionalni sponzor kompanija Monster enerdži.

“U 2019. smo bili prilično jaki i mnogo smo se trudili u međusezoni kako bismo 2020. poboljšali naše rezultate”, kazao je Voters, lane sedmi u generalnom poretku prvenstva, bez pobeda, ali sa šest izlazaka na podijum i jednom pol-pozicijom.

“Definitivno sam inspirisan uoči početka pete sezone s Tikford rejsingom i Monster enerdžijem, iduće nedelje u Adelejdu.”

U oktobru prošle godine i vozač i njegov glavni sponzor potpisali su višegodišnje ugovore s Tikford rejsingom. Tri strane sarađuju od 2016, Votersove debitanske sezone u Superautomobilima.

Kako je u livreji njegovog “mustanga” za 2020. zadržana većina elemenata viđenih i na automobilu pripremljenom za 2019, Voters se potrudio da objasni suptilne razlike između dve trkačke kolor šeme.

“Najočiglednija razlika je zelena boja iza rešetke hladnjaka, ona se uklapa sa zelenim farovima koji su se navijačima toliko dopali prošle godine.”

“Za nas je veća promena u tome što smo ove godine ofarbali automobil, umesto da smo koristili nalepnice. Vizuelna promena nije ogromna, ali boja ostavlja utisak kao da je još više mat i još jače ističe Monster zelenu. Neki će ljudi reći da auto izgleda isto, ali zapravo izgleda bolje i jedva čekam da ga izvezem na stazu.”

Voters i svi ostali vozači Australijskih superautomobila okupiće se idućeg utorka na Bend motorsport parku, gde će biti vožen zajednički predsezonski test.

Takmičarska sezona biće otvorena rundom Adelejd 500 u terminu od 22. do 23. februara. Treninzi za prvi trkački vikend počinju već u četvrtak, 18. februara.