Pavlović i Guzman startuju treći i sedmi na finalu Lamborgini supertrofeja

Foto: Eros Maggi

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov timski kolega Meksikanac Raul Guzman ovog vikenda se nalaze na stazi Pol Rikar u blizini Marseja, gde nastupaju na poslednjoj rundi Lamborgini supertrofeja 2020.

Posle teškog udesa na prethodnom takmičarskom vikendu u Belgiji, Milošev partner Guzman se oporavio i u stanju je da nastupa na trkama koje slede.

Ekipa Target rejsing učinila je veliki napor i srpsko-meksičkoj posadi je obezbedila potpuno novi „hurakan ST evo“ za veliko finale u kojem ovaj dvojac i dalje ima šansu da osvoji šampionski naslov u Pro kategoriji globalno najbržeg monomarka takmičenja.

U petak, 13. novembra, na programu su bili treninzi i kvalifikacije za obe trke, a Pavlović je komentarisao izborene startne pozicije.

“Za subotnju trku kvalifikovao sam se kao treći, a moj kolega Raul kao sedmi za trku u nedelju, i to samo zato što je imao problem sa servo sistemom na automobilu.”

“Pred nama je vikend u kom očekujemo da će naš trkački tempo biti dobar. S obzirom na tu činjenicu, nadamo se dobrom rezultatu i, ako je moguće, plasmanima na podijum.”

“Bez obzira na sve navedeno, moram da napomenem da je ovo najčudniji trkački vikend na kom sam dosad učestvovao, s obzirom da se nalazimo u zemlji koja je pod potpunom zabranom kretanja zbog borbe sa virusom Kovid-19. Ali, predstava mora da teče, tu smo da se borimo na stazi i, kao i do sad, daćemo sve od sebe da sezonu završimo najbolje što možemo!”

Dve trke od po 50 minuta na programu su u subotu (16:15) i nedelju (09:10)

Obe mogu da se prate uživo preko strimova na Jutjub ili Fejsbuk stranici trkačkog odseka Lamborginija (skvadra korse).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*