Predstavljanje WTCR kampanje BRC rejsinga u ponedeljak uživo na strimu

Photo Francois Flamand / DPPI

Posle trijumfalne 2018. sezone u Svetskom kupu turing automobila i vozačke titule koju je osvoji njen as Gabrijele Tarkvini, italijanski BRC rejsing će na WTCR piste u dolazećoj 2019. izvesti četiri “hjundaija i30 N TCR“.

Ceo projekat, automobili, vozači i njihove ambicije biće predstavljeni u sedištu tima u Kerasku, u ponedeljak, 18. marta, s početkom u 11:30 po centralnoevropskom vremenu.

Tom prilikom, govoriće sva četvorica vozača ekipe, Tarkvini, Norbert Mihelis, Augusto Farfus i Niki Katsburg.

Ova prezentacija moći će da se prati uživo posredstvom strimova na društvenim mrežama italijanskog tima, na Fejsbuk stranici, Instagram profilu i Jutjub kanalu, na računarima i mobilnim uređajima.

Posle sjajne gledanosti koju smo postigli na prošlogodišnjoj prezentaciji, odlučili smo da to ponovimo i da omogućimo našim mnogobrojnim navijačima da zajedno s nama uživo isprate uvod u novu sezonu”, komentarisao je direktor BRC rejsing tima Gabrijele Rico.

“Zahvaljujući podršci navijača, bilo nam je moguće da postignemo prestižan rezultat, nadamo se da ćemo ga ove godine biti dostojni i da ćemo ga poboljšati.”

Tokom strima prezentacije, gledaoci mogu da se aktiviraju i komuniciraju s timom i vozačima, koristeći heštegove #brcgasequipment i #brcracingteam.