Sajamske cene već važe u svim Pežo salonima

I ove godine na manifestaciji BG kar šou (BG car show) najatraktivniji modeli iz Pežoove game biće izloženi na štandu u hali 1, a spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine, već aktuelni u svim ovlašćenim Pežo salonima širom Srbije.

Najprivlačnija su su tri predstavnika SUV segmenta.

Osvajač zvanja Auto godine za 2017. u Evropi, kao dvostruke nagrade za automobil I SUV godine u Srbiji, “pežo 3008” sada je dostupan za 248 evra mesečno, i to u aktiv paketu opreme sa benzinskim motorom od 130 KS.

Pored ovog šampiona na štandu u hali 1 će se naći još jedno SUV vozilo, ali sa sedam sedišta – novi 5008. Njegova prodaja počela je krajem 2017. i za kratko vreme stekao je velike simpatije pre svega porodičnih ljudi, zahvaljujući svom dizajnu, modularnosti i komforu koji pruža. Rata za njegove kupce iznosi 268 evra mesečno uz učešće od 30%.

Poslednji, ali isto tako atraktivan predstavnik krosover porodice, “pežo 2008” se u poslednje dve godine, otkada je lansiran novi model, pokazao kao rešenje za gradsku vožnju, ali i za porodična putovanja na kojima njegova praktičnost pokazuje svoj maksimum.

Uvoznik Pežoa za Srbiju, firma Euroimpeks autogrup, pripremio je i sajamske cene za dva gradska modela, 108 i 208, kao i za panevropski bestseler francuskog brenda, “pežo 308”.

“Pežo 208” u verziji sa 1.2 pjurtek motorom u aktiv paketu opreme (klima uređaj, ekran od 7 inča osetljiv na dodir, svetla za maglu, led dnevna svetla…) tokom sajamske akcije dostupan je za 114 evra mesečno.

Specijalni uslovi kupovine važe i za “pežo 308”: sa vrlo atraktivnom opremom može se nabaviti tokom perioda od šest godina uz ratu od 158 evra mesečno.

Za sve navedene modele nominalna kamatna stopa pri kupovini automobila putem finansijskog lizinga iznosi 3,25%.

U hali 4 biće izložena kompletna gama komercijalnih vozila, od dostavne verzije “208-ice”, preko modela “biper”, “partner”, “ekspert” i “bokser”. Za sve njih su takođe pripremljeni specijalni sajamski uslovi.

Za ljubitelje dvotočkaša, u hali 7 biće izloženi svi modeli iz game Pežo skutera, uključujući i najnoviji “đango”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × two =