Komini odabrao “subaru” za TCR Evropa

Stefano Komini i njegova nova ekipa Rejs ripablik objavili su sa kojim automobilom će se dvostruki TCR šampion takmičiti u TCR Evropa.

Kao što su mnogi i pretpostavljali u pitanju je “subaru impreca WRX STi”, a tim se već nalazi na stazi Pol Rikar u Francuskoj, gde ovog vikenda počinje sezona evropskog takmičenja.

“To neće biti jedini auto koji će se takmičiti pod našim imenom”, rekao je Stefano Fekjo, tim menadžer. “Ni takmičenje ni automobil nisu jedino što ćemo raditi ove godine, pripremamo još neka iznenađenja. U potrazi smo za pravim talentima”.

Nova ekipa kaže da je uložila ogroman napor da stigne da sve pripremi za vikend u Francuskoj, kao i da će Komini uskoro dobiti i timskog kolegu.

“Ova zima je bila najduža u mojoj karijeri, radili smo naporno, pokušavali da se organizujemo, ali smo nailazili na mnogo prepreka”, kaže trkač iz Tičina. “Planove sam promenio bukvalno pre nedelju dana, morao sam da budem fleksibilan, ali su mi pomogli mnogi dobri ljudi. Nadam se da ću im se zahvaliti tako što će biti ponosni na mene”.

U naredna dva dana ekipa će predstaviti i izgled “subarua” sa kojim će se takmičiti u TCR Evropa.