Tikford prvi predstavio “mustang” u takmičarskim bojama

Tikford rejsing prikazao je prvi od svoja tri nova “ford mustanga” namenjena trkanju u Australijskom šampionatu superautomobila 2019.

“Ford” sa startnim brojem 6 voziće 24-godišnji Kameron Voters i jednostavno nema šanse da bude nezapažen, zato što ga krase Monster enerdži boje.

Livreja je proizvod novog ugovora koji su Tikford rejsing i proizvođač energetskih napitaka obnovili, produživši partnerstvo na četvrtu godinu zaredom. Osim što vizuelno dominira, Monster enerdži je i naslovni sponzor ovog automobila.

Votersu će dolazeća sezona biti takođe četvrta kompletna u najznačajnijoj seriji u Australiji. Otkako je u punom angažmanu u Superautomobilima, Voters je trkač Tikford rejsinga i bez prekida nastupa u Monster enerdži bojama.

“Oni su na mom automobilu od moje ruki godine i drago mi je što smo zajedno i 2019,” kazao je Voters, koji je zabeležio stoti start u šampionatu na kraju prošle sezone.

Ove godine na scenu izlazi “mustang“, ulazimo u novu eru sporta jer je to prvi auto u seriji koji ima dvoja vrata. Dodajte tome i prošlost koju “mustang” ima. Svi su želeli da ga vide u trkačkoj livreji i s ubeđenjem kažem da u Monster enerdži bojama izgleda fantastično.”

“To će biti najlepši auto na stazi, jedva čekam da ga pokrenem i, nadam se, s njim proslavim neke velike rezultate u 2019”, poručio je Tikfordov trkač.

“Ford mustang” je u Superautomobilima nasledio šampionski model “ford falkon”.

U dolazećim danima Tikford rejsing predstaviće i svoja preostala dva automobila, koji će na stazu izaći 14. februara na zvaničnom predsezonskom testu na Filip Ajlendu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


twenty − 12 =