Vožena četvrta runda eSport kupa Balkana, Miljković i Milovanović VIP gosti finala na Sajmu automobila (VIDEO)

Poslednja trka Balkan RaceRoom eSport kupa vožena je na Red bul ringu i upravo se na ovoj stazi odlučivalo ko će proći u veliko finale na Beogradskom sajmu automobila.

Na virtuelnom trkačkom vikendu u Austriji pojavila su se samo dvanaestorica vozača, ali su i pored malog broja učesnika trke obilovale duelima.

Pol-poziciju za prvi sprint osvojio je Mihovil Marković, ispred Slavena Štulića i Aleksandra Cvijovića, sva trojica u “hondama“.

Marković je u trci bez većih problema trijumfovao ispred Cvijovića, dok je Nikola Nešić u još jednom “siviku“ završio kao treći.

Zbog inverznog starta, Milan Tomičić u “hondi“ je drugu trku startovao sa pol-pozicije, dok je se na drugom mestu našao Marko Milutinovć u “audiju“.

Međutim, i druga trka je protekla u dominaciji Hondinih automobila, a Štulić je odneo pobedu ispred Mihajla Đurića i Cvijovića.

Tako je Slaven Štulić osvojio titulu ispred Mihovila Markovića, koji je propustio prvi vikend na stazi Spa-Frankošamp, dok je treći bio Mihajlo Đurić, sva trojica u “hondama“.

Iza njih su u poretku rangirani Aleksandar Cvijović i Nikola Nešić takođe u “hondama sivik“.

Na poziciji šest našao se Nikola Alimpić u “hjundaiju“, iza njega su Milan Stevanović i Vladimir Jovanović u “pežoima 308“.

Prvih deset su kompletirali Ratko Mandić u “hondi“ i Marko Milutinović u “audiju”.

Veliko finale vozi se na štandu Auto-moto saveza Srbije na Beogradskom sajmu automobila 30. i 31. marta. Posetioci ove manifestacije moći će da se oprobaju na simulatorima, počevši od 22. marta.

Na Sajmu će se trkati i VIP vozači. Nikola Miljković, Nemanja Milovanović, Luka Kotorčević i Stefan Smiljković potvrdili su svoje učešće, a o svom nastupu treba da se izjasne još trojica pozvanih potencijalnih takmičara.

Akciju sa Red bul ringa pogledajte ovde.