Zoran Kastratović u Brnu vozi i sprint i endurans

Foto: Vojislav Vujanić/ bud3.net

Srpski automobilista Zoran Kastratović učestvovaće na trkačkom vikendu Centralnoevropske zone u Brnu.

On je, kao i ostali trkači, dobio potrebne dozvole za put, a za naš portal je otkrio i kakvi su mu planovi za takmičenje u Češkoj.

“Uz pomoć gospodina Kreneka dobili smo sve dozvole, a zakazao nam je i PCR test u Brnu. Krećemo sutra ujutru da bismo stigli sve da obavimo”, kaže Kastratović.

“Plan je da u četvrtak izađemo na plaćeni trening, kako bismo istestirali sve dodatke na “ševrolet kruzu” koje smo ove godine radili. Inače smo svi spremni ko zapete puške, jer smo preskočili Slovačku, a željni smo trkanja”.

Kastro dodaje da ga posebno raduje što će u Brnu biti i Rudi Pešović, kome je ovo prva trka posle pauze od skoro godinu dana.

“GM rejsing je prijavio “kruza” ali i Pešovićev “audi RS3 LMS” za endurans trku. Kad budemo završili test odlučićemo da li ćemo ga voziti i sa kojim automobilom. Takođe još nismo rešili ni postavu koja bi vozila. Klasa TC3500 u trci izdržljivosti iz vikenda u vikend dobija pojačanje, sve je popularnija, pa mislim da može da bude zabavno iskustvo”, završio je srpski trkač.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*