Stefanovski za Serbiaring: Posle testa na Grobniku, osećam da sam spreman za Mađarsku

Makedonski automobilista Igor Stefanovski nije dobro započeo sezonu TCR Evropa.

On je na prvom vikendu u Francuskoj završio u zaštitnoj u ogradi, a posledice tog udesa videle su se i na drugom, na stazi Zandvort, gde je opet bio žrtva udesa.

Iako je njegova ekipa dala sve od sebe, uz podršku Hjundai motorsporta, Igor se nije pojavio na trećem susretu najboljih automobilista Starog kontinenta u Belgiji.

Ipak, Stefanovski nije izgubio nadu i najavljuje da će na predstojećem vikendu ove serije u Budimpešti nastaviti borbu.

I vozač i ekipa treba da bolje poznaju svoj automobil posle nedavno izvezenih proba.

“Odradili smo trodnevni test na Grobniku, isprobali nekoliko varijanti podešavanja i proverili kako auto funkcioniše, sve ono što nismo mogli dosad. Auto se ponaša bolje nego pre, zahvaljujem se ekipi, momci su naporno radili. Preskočili smo vikend u Belgiji, jer posle svih pehova nisam hteo da odem tamo nespreman, a za to nismo imali vremena”, objašnjava Makedonac za naš portal.

“Auto je već stigao u Mađarsku, pravo sa Grobnika. Nadam se da su svi pehovi iza nas, i da će na Hungaroringu biti sve mnogo bolje. Svakodnevno smo na vezi sa Hjundai motorsportom, oni nam daju sve potrebne inofrmacije i sad sam siguran da ćemo biti spremniji nego ikada. Nadam se dobrom vikendu u Mađarskoj”, poručio je Idže.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 − seven =