Ladigin pobednik trke 2, na podijumu Gavrilov i Burlucki

U drugoj trci TCR Rusija na Kazanj ringu pobedio je Kiril Ladigin u “ladi vesti”, a na podijum su se popeli Klim Gavrilov i Grigorij Burlucki obojica u “hjundaiju”.

Ladigin je startovao sa druge pozicije i brzo preuzeo vođstvo, a iza sebe je ostavio Fathudinova i Maslenjikova.

Najveći napredak odmah je zabeležio Gavrilov, koji je krenuo kao sedmi, a do kraja prvog kruga stigao je do četvrte pozicije i ustremio se na treću.

Dudukalo je posle nekoliko krugova, dok je bio šesti, bio prinuđen da odustane, što je čitavom nizu vozača otvorilo vrata da uđu u borbu za visok plasman.

Bragin je, kao i u trci 1, startovao 13, a do polovine distance izbio na sedmo mesto. Najžešću borbu vodio je upravo on, a kroz nekoliko krugova je vozio naporedo sa Fathudinovim i Mitjevim.

Tartastanac, kome je Kazanj ring domaća staza, bio je prinuđen da odustane posle jednog od kontakata, a Bragin se dokopao petok mesta, gde je i završio trku, iza Maslenjikova.

Gavrilov je do dva kruga pre kraja bio treći, tražeći priliku da napadne Maslenjikova, kojeg je naterao na grešku, ali mu je ponestalo vremena da se ustremi na drugu pobedu u Tartastanu.

Šesti je kroz cilj prošao Kaljmanovič, ispred Lukaševiča, Mitjeva, Nemkina i Ekuševskog.