Milovanović pred polazak u Brno: Konkurencija je pokazala spremnost da mi se suprotstavi, biće dobro trkanje

Srpski automobilista Nemanja Milovanović nastavlja sezonu Prvenstva Hrvatske predstojećeg vikenda u Brnu.

On nerado govori o problemima koje je imao u Slovačkoj, što je umalo dovelo do toga da ne krene put Češke.

“Mnogo toga je prouzrokovalo probleme, pre svega međuljudski odnosi, nepoštovanje, neke stvari jednostavno ne mogu i neću da zaboravim. Svi znaju da meni nisu važne titule, već samo dobre trke. Ako smo drugari van staze, ako se poštujemo, onda se dobro i trkamo, ako toga nema nema ni dobrog trkanja”, smatra Milovanović.

“Želja mi je bila da vozim u Brnu i prevazišao sam sve što se dešavalo u Slovačkoj. Bio je problem i sa budžetom, tu moram da se zahvalim brendu 365.rs koji je uvek uz mene. Ovog puta ću biti jedini Srbin u Šampionatu, jer neke kolege nisu mogle na put”, otkriva naš as.

“Posle Slovačke smo mnogo toga radili i na automobilu, završili smo sve bukvalno pred polazak na put, nadam se da je potpuno spreman i da ćemo osvojiti mnogo novih i vrednih bodova. Staza u Brnu mi je dobro poznata, tehnički zahtevna, brza i klizava, pomalo čudna za vožnju. Poslednje tri godine sam pravio dobre rezultate tamo, pa se nadam da će to biti slučaj i ovog puta. Konkurencija je pokazala spremnost da mi se suprotstavi, mislim da će biti dobro trkanje jer su svi željni pobede. Dolazimo iz različitih država, poštujemo se, i ja svima želim sreću i fer borbu”, završio je Milovanović