AK Kompresor predstavila laka komercijalna vozila marke Reno

Reno je u saradnji sa Auto kućom Kompresor organizovao LCV karavan, predstavivši tri nova modela lakih komercijalnih vozila: „kangu ekspres“, „trafik furgon“ i „master furgon“, koji su izloženi od 6. do 18. maja u AK Kompresor na Dorćolu.

Komercijalni četvorotočkaši svojim performansama, parking senzorima, svetlima za maglu i senzorima za kišu postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Dužina tovarnog prostora i smanjena potrošnja goriva, kojim se odlikuju, može da predstavlja odlučujući faktor pri kupovini.

AK Kompresor je i jedini PRO+ centar u Srbiji, a taj koncept primenjen je u još samo 20 zemalja sveta. PRO+ servis namenjen je poslovnim korisnicima, za njih su obezbeđeni produženo radno vreme i dijagnostikovanje problema u roku od jednog sata. U ovom servisu moguće je održavanje vozila bez prethodnog zakazivanja, a na servis se mogu primiti vozila težine do 5 tona. Pored toga, organizuju se stalne izložbe i probne vožnje lakih privrednih vozila.

Renault servis
Uz savetnika koji korisnicima stoji na raspolaganju od samog trenutka kupovine, obezbeđena je i komercijalna ponuda koja odgovara specifičnim potrebama u roku od 48 časova. U slučaju potrebe na raspolaganju je i zamensko vozilo.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. S prodajnim programom koji uključuje različite brendove kupci mogu da se upoznaju u ukupno pet prodajnih salona. U sastavu kompanije nalaze se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača.

Svako petnaesto vozilo koje se danas proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.