Komtuju: Ako Target ne povuče optužbe u roku od 24 sata, tužićemo ih za klevetu

Foto: Facebook

Iako u prvi mah nisu želeli da komentarišu navode Target kompetišena da su ukrali njihove podatke, Komtuju rejsing se ipak oglasio.

Naime, Target je objavio da je u petak uveče nestao disk sa onbord snimcima, zimskim testovima i podacima vozača i kao osobu koja je to otuđila označio jednog inženjera.

Žan-Mišel Bart, vlasnik Komtuju rejsinga, isprva nije želeo da objašnjava nešto o čemu nije “zvanično obavešten”, ali se kasnije predomislio.

“Pročitali smo objavu Targeta oko 13 sati na Instagramu, a nešto kasnije i na specijalizovanim portalima. Nema nikavih dokaza da je Komtuju bilo šta bilo kome ukrao, a nismo ni odbili sastanak na tu temu jer poziv nismo ni dobili”, kazao je Bart.

“Zvanično osporavam sve navode i zahtevam da se publikacije odmah uklone i da se objavi zvanični demanti. U protivnom ćemo, u roku od 24 sata, podneti tužbu za klevetu”.

Inače, Komtuju rejsing je ove sezone imao briljantan nastup, njihov vozač Nestor Đirolami je osvojio šampionsku titulu, osvojen je i timski naslov, zatim Dijamantski trofej Viktora Davidovskog i Trofej za najboljeg rukija Marka Butija.