Milovanović kupio Čekonov “hjundai i30 N”, ima dve ponude za takmičenje u 2022.

Srpski automobilista Nemanja Milovanović sprema se za početak nove trkačke sezone, ali sa drugim automobilom!

On je prošle nedelje prodao svoju “kupru” koja je bila potpuno spremna za prvi vikend na Hungaroringu.

“Desilo se to neplanirano, novom vlasniku želim svu sreću, nadam se da će nastaviti moj niz dobrih rezultata. Ja ću sezonui početi sa “hjundaijem i30 N” koju je servisirao Agresiv tim, a sa kojim je Kevin Čekon bio viceprvak u TCR Italija”, otkriva Milovanović za naš portal.

“Imali smo i test na Grobniku sa Agresiv timom. Auto je fenomenalan, impresioniran sam. Moraću samo da prilagodim stil vožnje, trebaće mi vremena da se prilagodim, tako da za prvu trku nemam velika očekivanja. Verujem da, kad se budem privikao, mogu da pravim sjajne rezultate”, priznao je naš as.

On je iskoristio priliku da se zahvali svima koji su mu omogućili da kupi novi automobil, pre svega brendu 365.rs, ali i ljudima sa kojima je izveo akciju na Grobniku.

“Veliko hvala Bobiju Stankoviću koji je pregovarao sa Italijanima i koji je išao sa mnom na test. Zahvalan sam neizmerno i Miroslavu Rastoviću i Zoranu Kotromanoviću koji su me nagovorili na ovaj korak, a pomogli su i novčano”.

“Na testu sam dobio dve dobre ponude. Prvo mi je Agresiv tim ponudio da vozim TCR Italija, uz svu njihovu podršku, a zatim su me pozvali da vozim Šampionat Hrvatske uz veliku finansijsku podršku. U toj seriji ima mnogo automobila i veoma je pristupačna. Ali moram da kažem, ja sam pre svega veliki patriota i volim svoju zemlju i teško mi je da prihvatim bilo koju od tih ponuda. Sad moram da sednem sa svojim ekipom i prelomim gde ću da vozim, a do početka sezone je ostalo veoma malo vremena…”, iskren je bio Nemanja.
Prema prvobitnom planu, Milovanović je trebalo da vozi ili CEZ ili TCR Istočna Evropa, a obe serije započinju sezonu 8. aprila na Hungaroringu. Ukoliko se njegovi planovi promene, naš portal će vas blagovremeno obavestiti o tome.