Milovanović pobedu na Ušću posvetio ćerki Maši za rođendan

Srpski automobilista Nemanja Milovanović pobednik je trke na Ušću koja je vožena u okviru Nagrade Beograda, a koja je bodovana i za CEZ.

“Mislim da sam baš dobro odvezao trku. Prvi deo staze je bio neravan, pa sam malo smekšao setap u odnosu na juče i to je bila prava odluka. U prvih nekoliko krugova sam imao baš dobar tempo, malo sam odmakao Kastratoviću, a kasnije sam vozio relaksirano”, prepričava Nemanja dešavanja sa Ušća.

Posle trke, Milovanović je nasumično odabran da ode na doping test, na kojem je bio negativan.

“Od svih ljudi koji su bili tamo, samo za mene su svi mogli da garantuju da ću biti čist”, našalio se on.

“Ovo mi je, inače, posebno važan dan jer je mojoj ćerki Maši danas osmi rođendan, pa sam silno želeo da pobedim za nju i to sam ostvario”.

Milovanović se nada da če polovinom oktobra ići na Hungaroring i da će sezonu završiti takmičenjem u TCR Istočna Evropa.

“Svi znaju da nikad nisam bežao od konkurencije. Voleo bih da još jednom vozim TCR, ali to zavisi isključivo od budžeta. Nadam se da se sledeći put vidimo u Mađarskoj”, završio je on uz zahvalnost svom sponzoru Planet Win 365.

2 Comments

  1. Nije valjda Nemanja Milovanovic jedini vozio trku na Uscu?
    Zar je problem objaviti i ostale rezultate po klasama? Auto sport nam je takav kakav je a sajt koji se bavi auto sportom ne objavljuje ni jedan jedini clanak vezan za domace trke. Stvarno sramota.

    • Koncept našeg sajta je da pratimo internacionalnu scenu i učešće naših vozača na njoj. Domaći šampionat ne pratimo, jer, nažalost, nemamo resurse za to. Pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*