Milovanović posle trijumfa u trci 2: Momci sa kojima se takmičim su se mnogo ubrzali, to me tera da i ja budem bolji

Srpski automobilista Nemanja Milovanović trijumfovao je u drugoj trci Prvenstva Hrvatske u Brnu.

Posle peha u prvom sprintu, kad je morao da startuje iz boksa, on je u drugu trku ušao sa treče pozicije i brzo se nametnuo kao lider.

“Celog vikenda sam bio veoma brz, ekipa je odradila najbolji posao otkako se trkam sa TCR automobilom. Mnogo nam je pomogao i inženjer Miroslav Rastović, koji mi je davao podršku telefonom, odlično smo pripremili auto. Moj tim sigurno ima potencijala da bude još bolji”, kaže Milovanović.

“Posle one početničke greške od juče, bio sam još više motivisan da napadnem još snažnije. Brzo sam preuzeo vođstvo, posle čega sam pojačao ritam i stekao solidnu prednost. Na polovini distance je počela kiša, a svi znaju koliko volim da vozim po kiši. Spustio sam malo ritam i tako priveo kraju trku. Moram da primetim da su se svi momci sa kojima se takmičim mnogo ubrzali, i tako me teraju da i ja budem bolji. Šimunovič je juče imao sreće, ali je bio i na visini zadatka, čestitam mu na rezultatu”, dodao je naš as.
On se zahvalio svom dugogodišnjem sponzoru brendu 365.rs i svojoj porodici na bezrezervnoj podršci, pohvalama, ali i kritikama.

“Verujem da će posle još jednog dobrog vikenda u nizu moj sponzor imati razlog da nastavi saradnju sa mnom. Već od ponedeljka počinju pripreme za finale sezone na Grobniku”, završio je Milovanović.