Stefanovski vozi za srpski Lein rejsing u Imoli

Poslednje trke u ETCC sezoni zakazane su za predstojeći vikend na stazi Enco i Dino Ferari u Imoli kraj Bolonje.

Srbija neće imati svog predstavnika, jer Mladen Lalušić zbog privatnih obaveza neće biti u mogućnosti da otputuje u Italiju.

Međutim, novosadska ekipa Lein rejsing, prevođena proslavljenim srpskim automobilistom Milovanom Vesnićem, biće podrška makedonskom vozaču Igoru Stefanovskom!

Dvostruki šampion Evrope na brdskim stazama je do ovog vikenda vozio za slovenačku ekipu Lema rejsing i brzinu i potencijal za mnogo više od četiri osvojena boda.

stefanovskiKombinacija loše sreće i pehova nije obeshrabrila Makedonca, koji se nada da će ovu takmičarsku godinu ipak završiti uspešno.

“Nadam se da je loša sreća konačno iza mene. Ukazala mi se prilika koju nisam hteo da propustim i da umesto Lalušića uskočim u Leinov novi TCR model “seata”. Ozbiljno sam se pripremao za ovu trku, išao sam da testiram, a verujem da Lein rejsing može da mi pomogne da osovjim bodve i možda stignem do podijuma. Biće to veliki izazov za mene, jer dosad nisam vozio “rejser” poslednje generacije sa sekvencijalnim menjačem. U svakom slučaju, biće to dobra priprema za 2017. Verujem da mogu da konačno obradujem svoje navijače u Makedoniji i širom Balkana i Evrope”, poručio je Stefanovski pred put u Italiju.