TCC umesto sa Navaka kreće sa Hungaroringa! Milovanović: Fokusiran sam i spreman za novo poglavlje u karijeri

Nova serija TCC, koja je trebalo da ima svoju premijeru na Navaku, startovaće za nedelju dana na Hungaroringu.

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova, radovi na ovoj stazi nisu završeni u predviđenom roku, pa su naši trkači Zoran Kastratović i Nemanja Milovanović pokušali da nađu rešenje.

“Kastro je odmah stupio u kontakt sa organizatorima vikenda na Hungaroringu i uspeo sve da dogovori”, otkriva Milovanović. “Žao mi je što nećemo voziti pred domaćom publikom, ali mi je u neku ruku drago što ponovo započinjem sezonu gde i poslednjih pet godina – u Mađarskoj”.

Naš as kaže da je auto spreman i da se raduje početku novog poglavlja u svojoj karijeri.

“Hungaroring mi je jedna od omiljenih staza, volim da vozim na njoj, očekujem dobro trkanje i sjajnu atmosferu, jer će tamo biti mnogo mojih kolega. Još nismo dogovorili koju ekipu vodim sa sobom, jer smo morali da menjamo planove u poslednjem trenutku, ali mi je glavni fokus na prvoj trci. Želim svima fer-plej i neka najbolji pobedi”.

Prema nezvaničnim informacijama, prvu trku TCC voziće sedmoro takmičara. Osim Milovanovića i Kastratovića, u Mađarsku dolaze i dva predstavnika Crne Gore – Frano Dubreta, koji je kupio novu “kupru komeptision”, i Nikola Radnjić, takođe u “kupri”. Slovenački automobilisti Grega Šimunovič i Rok Pogačnik takođe će biti deo nove serije, a najlepše osveženje biće mlada Hrvatica Stefani Mogorović, koja je “reno klio” ove godine zamenila “audijem RS3 LMS”.

Kako je odlazak u Mađarsku dogovoren u poslednji čas, još nije poznato sa kojom klasom će TCC izaći na stazu.