Milovanović pobednik trke 2 u Brnu, za dve nedelje na Ušću može do nove CEZ titule

Srpski automobilista Nemanja Milovanović trijumfovao je u drugoj CEZ trci u Brnu.

On je startovao sa pol-pozicije i vodio u svojoj klasi tokom cele distance. Međutim, pred start se odigrala prava drama, koju nam je opisao naš trkač.

“Posle kvalifikacija, kad mi je puko amortizer, moja ekipa je zamenila sva četiri i mislili smo da smo spremni. Onda je pred sam start došao moj hrvatski kolega Zoran Kotromanović i pomenuo mi da možda trebalo da pregledam i diskove. Ti smo otkrili da je jedan disk naprso i na brzinu smo promenili sva četiri. Tu moram da se zahvalim mojim momcima iz ekipe Nele, Marko i Boban, bili su neverovatni ceo vikend, neprestano su radili na utomobilu i uspeo sam da se ubrzam skoro sedam sekundi”.

“Nekako sam uspeo da zagrejem kočnice u startnoj proceduri i ušao u trku. Ipak je bilo sve u redu i uspeo sam da pobedim, jer je auto mnogo bolje funkcionisao nego juče. Jedva čekam za dve nedelje trke na Ušću, gde ću, nadam se, proslaviti i novu CEZ titulu. Zahvalan sam mom sponzoru 365.rs, mojoj porodici i mojim momcima, oni su najzaslužniji za uspešan vikend u Brnu”, dodao je on.