Borković u Nišu

Veliki broj niških ljubitelja automobilizma iskoristio je priliku za druženje sa srpskim trkačem Dušanom Borkovićem u Forum šoping centru.

Osim što su upoznali prvog predstavnika Srbije u Svetskom šampionatu turing automobila, poklonici auto-sporta uživali su u vožnji na simulatoru, na kojem su u virtuelnom svetu pokazali svoje umeće na WTCC stazama. Najuspešniji među njima, Bojan Jovanović, Ivan Marković i Petar Stojković, dobili su i posebne nagrade od vozača NIS petrol rejsing tima.

BANE0842 BANE0919
„Radujem se svakom druženju sa svojim navijačima, jer im tako uzvraćam za podršku koju mi daju tokom takmičenja. Ovu kratku pauzu u Svetskom šampionatu iskoristio sam da, pored treninga i pripremanja budžeta za 2015.godinu, skoknem i do Niša. Inače, uveliko se i psihički pripremam za Argentinu. Čeka me najzanimljiviji deo sezone i iskreno se nadam da ću imati više sportske sreće nego u prvom delu prvenstva,“
izjavio je Borković posle posete Forumu.

Srpski trkački as je WTCC polusezonu završio na 13. mestu, sa osvojenih 17 bodova, a takmičenje nastavlja 2. i 3. avgusta, trkama u Argentini, na stazi Terme Rio Ondo.