Milovanović nastavlja sezonu na Grobniku, šteta na autu sanirana, “hjundai” dobio nove boje

Srpski automobilista Nemanja Milovanović imao je težak vikend na Balaton parku krajem aprila, kad mu je oštećen automobil.

Nastavak sezone je bio pod znakom pitanja, prvenstveno zbog budžeta, ali je naš as uspeo da pronađe novog sponzora i nastavlja sezonu predstojećeg vikenda na Grobniku.

Uz Otvoreno prvenstvo Hrvatske, na autofromu kraj Rijeke gostuje još nekoliko serija, a jedna od njih je Croatia Challenge, za koji je naš trkač i prijavljen.

“Sanirali smo štetu na autu i spremni smo za nastavak sezone. Trebalo je da uradimo test, ali nije bilo vremena za to. Imamo i nove boje na autu, kao i novog sponzora firmu Logo, bez čije pomoći ne bi bilo moguće nastaviti sezonu”, rekao je Milovanović.

“Grobnik odlično poznajem, imao sam mnogo dobrih nastupa tamo. Nadam se da će ovog puta kolege trkači biti korektniji i da će ferplej biti u prvom planu. Konkurencija je dobra, neće biti lak posao, ali se nadam da ću moći da obradujem moje navijače i sve u Srbiji”, dodao je on uz najavu da bi do kraja sezone trebalo da učestvuje u još pet trkačkih vikenda na različitim stazama i serijama.