Na broju ih je 24: Oni voze na Buriramu

Zvanična lista učesnika osme runde TCR Internacionalne serije sadrži 24 imena.

Kako je uoči sezonskih trka 15 i 16 došlo do određenih rekompozicija vozačkih postava, ovde na jednom mestu dajemo njihov najkraći pregled.

Roberta Kolčaga je sa tajlandske runde prvenstva eliminisala nezalečena povreda s Ošerslebena. Tim M1RA je reagovao prijavljujući za Buriram svog vlasnika, TCR povratnika Norberta Mihelisa, pridodavši mu i Đakoma Altoea, pa mađarska postava nastupa kao tročlana.

Altoe je samim tim napustio Vestkoust rejsing, a ovaj je upražnjeni kokpit svog drugog “golfa” poverio lokalnom trkaču Kantadiju Kusiriju.

I belgijski DG sport pronašao je lokalnog aduta: drugu “opel astru” vozi Munkong ‘Turbo’ Satijentirakul.

Na autodromu Čang startuje i šestoro trkača, učesnika TCR Tajland – među njima i jedna dama – čiji se rezultati boduju i za nacionalno prvenstvo i za apsolutni poredak.

Ostala personalna rešenja u skladu su s već viđanim u globalnom prvenstvu Marčela Lotija, a tu spada i drugi nastup Olivijea Panisa u TCR Internacionalnoj seriji, ponovo u “hondi” tima Butsen Žinion.

Od tehnike, u Buriramu ćemo videti osam “seata”, šest “hondi”, četiri “folksvagena”, po dva “alfa romea”, “audija” i “opela”.

Sve je to još preglednije prikazano na spisku koji prilažemo.