Novogodišnji popusti za najpopularnije modele Forda

Uz moto „Dođite po Vaš novogodišnji poklon”, Grand motors i mreža njegovih ovlašćenih prodajno-servisnih partnera do kraja decembra 2014. nude bogato opremljene Fordove automobile sa lagera, sa cenama nižim i do 30 odsto i odmah spremne za isporuku.

„Raspolažemo sa oko 150 automobila „fijesta“, „B-maks“, „fokus“ i „mondeo“ za koje smo, u saradnji s principalom, odredili nove, do sada najniže cene i one važe samo kraja ove godine“, kaže direktor marke Ford u Grand motorsu, Minja Bolesnikov.

„To su vozila iz aktuelne modelske godine, bogatije opremljena od osnovnih verzija, sa mogućnošću da se plaćanje delimično kompenzuje i po sistemu ’staro za novo’, uz vrlo korektnu procenu korišćenog vozila.“

Ford_novogod kamp_4 Ford_novogod kamp_1Tako „ford fijesta“ sa petoro vrata, benzinskim motorom od 1,25 litara (82 KS) i metalik bojom, sa svim dažbinama košta 9.990 evra u dinarskoj protivvrednosti. Ovaj model je po redovnom cenovniku 3.140 evra skuplji.

U prednovogodišnjoj ponudi zanimljiv je i „fokus“ sa petoro vrata, benzinskim jednolitarskim ekobust motorom (100 KS) i opremom koja uključuje i elektronski klima uređaj,  automatski senzor farova, kišni senzor brisača i prednja svetla za maglu. Njegova cena sada iznosi 12.290 evra, što znači da je na popustu u iznosu od 5.325 evra.

Ljubiteljima dizel vozila biće interesantan „fokus“ sa 1.6 TDCi agregatom po ceni od 13.990 evra, a takvih je na lageru još samo nekoliko primeraka.

„Mondeo“ sa četvora vrata, 1.6 ekobust benzinskim motorom (160 KS), paketom opreme „biznis“ i zatamnjenim staklima pozadi samo do kraja godine može da se kupi za 17.490 evra.

Novogodišnja ponuda Fordova važi i za pravna lica, pa je ovo prilika da se poslovni vozni parkovi uvećaju ili obnove vozilima po izuzetno atraktivnim cenama.