„Pasat“ otišao u Bečej

Na Lukoil benzinskoj stanici „Avalski put“ u Beogradu u četvrtak, 24. aprila, svečano je uručena glavna nagrada u nagradnoj igri Lukoila Srbija „Energija sreće neka te pokreće.“ Glavnu nagradu, automobil „VW pasat 2.0 TDI“,  osvojio je Maćaš Kovač iz Bečeja.

Srećni dobitnik zahvalio se predstavnicima Lukoila i osoblju benzinske stanice u Bečeju. „Presrećan sam zbog ove nagrade,“ rekao je Maćaš Kovač, inače redovan kupac na Lukoilovim pumpama. „Mislio sam da je sve skrivena kamera, jer nisam mogao da verujem da će se ovo desiti meni, najvećem skeptiku za nagradne igre.“

Prisutne goste i poslovne partnere kompanije pozdravio je generalni direktor „Lukoila Srbija AD“ Andrej Kuku, koji se zahvalio potrošačima na ukazanom poverenju i čestitao Maćašu Kovaču. „Veliko mi je zadovoljstvo što je veliki broj potrošača učestvovao u našoj nagradnoj igri i samim tim imao priliku da se uveri u kvalitet Lukoilovog EKTO goriva. Mi svi kao potrošači imamo pravo da tražimo najbolje, a EKTO je upravo to,“ istakao je Kuku.

Nagradna igra se od 5. marta do 3. aprila ove godine odvijala u četiri sedmična ciklusa i ukupno su dodeljene 132 nagrade: 12 kartica u vrednosti od 400 litara za sve vrste evrodizela ili benzina, 40 takvih kartica u vrednosti od 100 litara, 80 pakovanja od 4 litra ulja „Lukoil genesis premium“. Pravo ućešća imali su svi kupci goriva u najmanjem iznosu od 2.000 dinara, koji su sms-om poslali alfanumerički kod sa nalepnice, dobijene uz račun na kasi benzinske stanice.

U konkurenciju za glavnu nagradu ušli su potrošači koji su ostvarili pet takvih kupovina i dobili posebnu nalepnicu sa alfanumeričkom kodom, koji je takođe trebalo poslati sms-om. Ukupan broj prispelih sms poruka premašio je 80.000.