Predstavljen Euroimpeks, novi uvoznik Pežoa u Srbiji

„Euroimpex Autogroup“, novi ekskluzivni uvoznik Pežoa u Srbiji, predstavio se izveštačima specijalizovanih medija.

Kompanija je osnovana 1990. godine, saradnju s francuskim proizvođačem automobila započela je 1992, a status generalnog uvoznika za Makedoniju stekla je 1994. Njeni čelnici istakli su da su jedinstveni po tome što su za sve ovo vreme bili i ostali uvoznici istog automobilskog brenda. U ovom trenutku, oni pokrivaju Makedoniju, Srbiju i Crnu Goru.

Od decembra 2009. Euroimpeks je u Srbiji prisutan kao zastupnik Micubišija, posredstvom kompanije Inoto, tako da je već upoznat s potrebama s ovog tržišta i mogućnostima klijenata.

peugeot-gt-line-una-nuova-offerta-applicata-su-tutta-la-gamma-con-un-stile-ancora-piu-dinamico-peugeot_508gtline_1410_003
„Želeo bih da naglasim da je dosadašnji uvoznik Pežoa, Verano motors, profesionalno obavljao svoj posao tokom svih ovih godina i da je imidž brenda na zavidnom nivou. Novu organizaciju poslovanja nametnula je politika francuskog principala u vezi sa globalizacijom uvoza i distribucijom. Saradnja Verana i Euroimpeksa traje skoro dvadeset godina i nju planiramo da još više razvijemo. Verano ostaje u mreži Pežoa kao glavni diler u Srbiji, sa svojim prodajno-servisnim centrima u Beogradu i Nišu. Iskoristićemo sve znanje i iskustvo koje imamo da bismo preneli prave vrednosti brenda i verujemo da ćemo imati mnogo zadovoljnih Pežo klijenata“, izjavio je Danijel Voinovski, generalni direktor Euroimpeksa.

Prvi cilj kompanije je formiranje jake prodajno-servisne mreže, koja bi po najvišim standardima nastavila brigu o potencijalnim i sadšnjim vlasnicima Pežo modela, u kojem god delu Srbije da se nalaze.

peugeot-press-kit-salone-dellautomobile-di-parigi-308gt_1406styp002bisIzmenom strategije u PSA grupaciji, brend Pežo pozicioniran je jedan stepenik više, a u današnjoj gami ovog proizvođača nema nijednog modela starijeg od tri godine. Cilj Euroimpeksa je da na srpskom tržištu zauzme udeo od 2,5 do 3%, s ambicijom da u budućnosti dostigne 5%.

Euroimpeks je krenuo sa svojom prvom kampanjom, koja se bazira na evropskom automobilu godine, Pežou 308. Svi budući kupci putničkih vozila dobiće petogodišnju garanciju, a uskoro će javnosti biti predstavljen i novi restilizovani Pežo 508. U dolazećem periodu, vlasnike Pežoa očekuju nove servisne akcije za vozila u garantnom roku i van njega.