Predstavljen novi gudjir ultra grip 9 pneumatik

Poslednje dane leta kompanija Gudjir Danlop Sava tajers iskoristila je da svoje dilere upozna sa novim proizvodom vrhunskog kvaliteta, zimskim pneumatikom gudjir „ultra grip 9“. Specijalni gost promocije organizovane na stazi Nacionalne vozačke akademije NAVAK bio je i zvanični promoter kompanije na prostoru Srbije, automobilista Milovan Mikica Vesnić.

„Prvi gudjir ultra grip predstavljen je pre 43 godine i sve dosadašnje verzije bile su među najboljim pneumaticima u klasi. Nemamo razlog da sumnjamo da će i deveta generadija UG-a nastaviti tradiciju predhodnika i krajnjim korisnicima pružiti vrhunske performanse i bezbednu vožnju u zimskim uslovima,“ kazao je trofejni srpski trkač.

goodyear ug9 002 goodyear ug9 000„O bezbednosti na putu svi treba da povedemo više računa a u praktičnim testovima na stazi NAVAK posetioci su danas mogli da se uvere kolika je razlika u upravljivosti i kočenju između letnjih i zimskih pneumatika. U simuliranim uslovima puta automobil opremljen zimskom gumom imao je vidljivo kraći trag kočenja koji je dostizao i više od jedne i po dužine vozila, što u nekim realnim situacijama može predstavljati razliku između sigurnog zaustavljanja i tragedije,“  poručio je Vesnić sa NAVAK-a.

Svoja iskustva sa evropskih trkačkih staza i iz prakse u ekstremnim uslovima eksploatacije Vesnić je rado podelio sa posetiocima prezentacije jednog od najvećih svetskih proizvođača pneumatika. Kompanija Gudjir Danlop Sava tajers najavila je specijalne promocije koje će budućim kupcima doneti zanimljive i vredne poklone.