Prve fotografije sa Borkovićevog WTCC debija

Kako smo već izvestili, srpski automobilista Dušan Borković i zvanično je debitovao u Svetskom šampionatu turing automobila, postigavši 12. vreme na test sesiji voženoj na ulicama Marakeša (1:47,906). Najbrži je bio Ivan Miler u “sitroenu”, sa krugom od 1:44,513.

„Najvažnije je da sam osetio stazu i da se sve više upoznajem sa onim što me čeka u subotu i nedelju. Za sada sve ide kako treba i veoma sam uzbuđen što ću biti prvi Srbin koji će osetiti draž i biti deo ovako velikog takmičenja,“ rekao je Borković posle tridesetominutnog testa, tokom kojeg je prešao 10 krugova.

Kvalifikacije će biti vožene u subotu od 15 sati, a trke su na programu u nedelju od 17 i 18 sati, uz direktan prenos na Eurosportu.

Premijerno na Serbiaringu možete videti kako izgleda Ducin TC1 „ševrolet kruz“ u nacionalnim bojama sa startnim brojem 98.

Duca22(1) Duca3(1) Duca7a

4 Comments

  1. Miler će da ih odvali od života. Uključujući i Loeba. Duci svaka čast, ali mislim da će stanje sutra drastično da se promeni sa ovim rezultatima, jer su ovo ipak samo testovi..

  2. Blo koji da stigne u ove 2 trke to je uspeh za njega i Srbiju,a nadam se da nas nece razocarati, kako trke budu odmicale bice sve pouzdaniji,zelim mu puno srece i uspeha ….

Comments are closed.