Sitroen „car outlet“ akcija za najbrže

Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Sitroena za Srbiju i Crnu Goru započela je prodajnu akciju za vozila sa lagera. Dobra i raznovrsna ponuda može se videti na sajtu kompanije www.citroen.rs ili na posebnom mini sajtu http://caroutlet.citroen.rs/index.html, kao i pratiti na Facebook stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija.

Kako je reč o ograničenoj količini vozila, ponuda je objavljena putem elektronskih glasila i obradovaće najvernije i najbrže. Svi koji budu pratili akciju Sitroen „car outlet“ na dnevnom nivou dobijaće informacije koja su vozila u ponudi, sa njihovim fotogragijama, jer je reč o konkretnim modelima sa pripadajućom opremom i tehničkim karakteristikama. Detaljno informisanje kupaca podrazumeva čak i brojeve šasije svakog automobila u ponudi, pa budući novi vlasnik tačno zna koje vozilo kupuje.

U ponudi su Sitroenovi modeli C3, C4, C-elize, C4 pikaso, C4 grand pikaso, C5 i putnički berlingo. Najveći broj automobila ima srednji paket opreme.

2013.075.008 2015.002.003.jpg
Modeli koji su se letos pojavili na našem tržištu predstavljaju najatraktivniji deo ponude, pa tako C3 sa dokazanim benzinskim motorom može da se nabavi već za 9.900 evra, C4 ima cenu već od 12.290 evra, dok C-elize sa benzinskim 1.6i agregatom košta primamljivih 11.490 evra. Prošlogodišnja svetska premijera, model C4 Picasso sa 1.6 eHDi motorom i izuzetnim paketom opreme ima cenu već od 22.050 evra. Popusti su izuzetni i kreću se čak do 3.000 evra.

Vozila se mogu pogledati u Sitroen centru u Radničkoj 22, preko puta Ade, svakog dana u vremenu od 8.30 do 19h i subotom do 14h, a moguće je zakazati i test vožnju.