Svečano otvoren prodajni salon Grejt vol vozila

Svečanim otvaranjem prodajnog salona Centra S u Boleču obeležen je zvaničan dolazak najvećeg privatnog kineskog proizvođača automobila Grejt vol (Great Wall) na tržište Srbije.

Kompanija Grejt vol godišnje proizvodi milion vozila u tri osnovne kategorije – hover SUV (serija H), pikap komercijalni „stid“ (Steed) i putnički automobili. GWS Auto grupa je ekskluzivni distributer GW automobila na tržištu Srbije.

Obraćajući se prisutnima na otvaranju salona, direktor GWS Auto grupe Radovan Berić istakao je da su komparativne prednosti GW vozila kvalitet izrade i, budući da se proizvodni pogoni nalaze u Bugarskoj, besprekorna postprodajna podrška za kupce svih modela vozila.

„Trenutna raspoloživost rezervnih delova i kompletna tehnička i kadrovska podrška koju obezbeđuju evropski partneri, najveća su garancija da će kupci Grejt vol vozila biti zadovoljni tokom čitavog eksploatacionog perioda“, rekao je Berić.

Radovan BericDirektor Centra S Dragan Stevanović zahvalio se kompaniji Grejt vol motors što je u kapacitetima GWS Auto grupe prepoznala budućeg partnera.

„Zahvaljujući GWS Auto grupi, Srbija je među prvih nekoliko evropskih partnera jednog kineskog automobilskog giganta, pa se Grejt vol vozila sada mogu naći i kod nas. Ubeđen sam da da će Centar S uspeti da se uklopi u ovu uspešnu poslovnu filozofiju“, istakao je Stevanović.

Do kraja marta planirano je otvaranje još dva prodajno-servisna centra vozila kineskog brenda, u Nišu i u Novom Sadu.